ponedeljek, 6. marec 2017

Ideja za 8. marec - Wellness Natura Rogla

Letošnji 8. marec je letos nekoliko pohitel, saj smo vse ženske polno zasedene na ta dan in smo si privoščile praznovanje kar 3 dni prej, zato je pa idealna ideja za druge dame, katere razmišljate o razvajanju na ta dan!
Ker rade združimo prijetno s koristnim, smo si privoščile celodnevno savnanje v wellnessu, katerega smo imele na prvem mestu na seznamu želja in sicer v hotelu Natura na Rogli (LINK). 


Iz Celja odidemo proti Rogli malo čez 10 zjutraj, saj savne začnejo obratovati ob 11 uri in vse do 21 ure.
Ufff moj želodec je komaj preživel ovinke :( :( ... Hotel zagledamo takoj na levi strani in odidemo skozi noro lepo kavarnico v gorskem stilu, seveda mi tudi sladice ne uidejo in polno drobnih dodatkov!


Odidemo z dvigalom dva nadstropja nižje, mimo bara in takoj zraven ste na recepciji wellnessa.


Plačamo 20€ po osebi, dobimo bisače in kopalne plašče, katere ni potrebno doplačati, ter copate po želji.
Ko se preoblečemo, se nam odpre čudovit ambient, poln drobnih dodatkov, ki so seveda v gorskem stilu in čudovite podobe pohorskega bisera - Lovrenških jezer!











Tudi terasa ne razočara z še enim jacuzzijem in panoramsko savno! In ne...ne vidijo vas od zunaj! :D





Wellness ima 5 savn in sicer eno infra, eno parno, tri finske in vse imajo izredno luštna imena. Na izbiro smo imeli vedno čaj in vsake toliko časa dobili jabolka s cimetom :). Ker smo sedaj že stari mački v savnanju in nas / me je bilo že vsepovsod polno, moram priznati, da so savne izredno vrhunske in kakovostne, prav tako je sol z zelišči, losjon z jasminom in med, ki smo ga dobile ob programu (3x program) VRHUNSKI! Takšnega odličnega medu, še nisem dobila nikjer!
Pa prosim, da soli več ne servirate v takšnih luštnih skledah, ker vam jo bom enkrat odnesla! :) 






Seveda, ko se imaš fino, je ura hitro 9 zvečer, zato žal odrinemo počasi proti vijugasti cesti in do doma :( ...

Če sem v postu za moje top 3 wellnesse uvrstila te (preberi TUKAJ), bom očitno morala dodati še četrtega. Sploh ne najdem negativne stvari, mogoče bi notranji jacuzzi lahko za par stopinj bil toplejši, kljub temu, da ima manj stopinj zaradi tega, ker ni hladnega bazena :) . Naslednjič pa še pade kosilo pri vas :) ... Še časa ni bilo jesti!
Še pridemo! Hvala!


P.S.: Hvala Michelle, da sem lahko fotografirala s tvojim telefonom, naslednjič pa glej, da imaš polno baterijo!
Ali pa Tina fotoaparat...da si drzneš brez njega okoli hodit!!






Ni komentarjev:

Objavite komentar